Computertijdschriften

Interessante computertijdschriften

Er is online erg veel informatie te vinden over alles rondom computers en elektronica in het algemeen. Omdat niet iedereen dit altijd online wil of kan zijn, zijn er ook verschillende tijdschriften in het leven geroepen met informatie over computers. Voor mensen die het magazine willen lezen maar juist geen behoefte hebben aan een geprinte editie, kan er vaak ook een digitale weergave gekocht worden. Hier worden vier van de meest populaire computertijdschriften beschreven om jou te helpen het perfecte tijdschrift voor jou te vinden.

Computer Idee voor de beginnende gebruiker

Computer Idee is een tijdschrift dat zich richt op de beginnende computergebruiker en beschrijft zichzelf als een luchtig en laagdrempelig computerblad. In het blad vind je uiteenlopende informatie over besturingssystemen van de pc en telefoon, video's streamen, soorten hardware en noem maar op. De teksten zijn zo geschreven dat ze voor iedereen leesbaar zijn en het dus vooral leerzaam is voor beginnende computergebruikers. De ervaren computergebruiker zal hier veel informatie vinden die hij of zij al wist of niet uitgelegd hoeft te worden. Computer Idee is ook als digitale uitvoering verkrijgbaar.

Power Unlimited, hét gamegerelateerde computerblad

Power Unlimited is hét magazine voor de echte gamefanaat. Het magazine bestaat al sinds 1993 en is door de jaren heen uitgegroeid tot het grootste tijdschrift van de gehele Benelux. In het tijdschrift wordt het laatste nieuws getoond zoals bijvoorbeeld verwachte games, recentelijk uitgebrachte games en worden reviews en allerlei praktische informatie gegeven, zoals bijvoorbeeld informatie over consoles en andere relevante hardware. Het blad wordt één keer per maand uitgebracht en is ook beschikbaar als digitale editie.

Ontdek de technische kant met Computer!Totaal

Dit computerblad is wat meer gericht op de technische kant van de computerwereld. Belangrijk nieuws over zaken als hardware, software en soms zelfs games kun je allemaal in dit tijdschrift vinden. Er is ook een digitale editie en dit blad is het grootste techmagazine van de Benelux.

Het oudste computerblad: PCM

PCM is het oudste nog steeds actieve computertijdschrift van Nederland, de eerste editie werd namelijk al in oktober 1983 uitgebracht. In principe is het blad voor zowel de beginnende als de ervaren gebruiker een interessante optie. Er worden namelijk allerlei uiteenlopende onderwerpen benoemd.

Terug naar overzicht