Goedkope telefoons kopen

Tips om een goedkope telefoon te kopen

De nieuwste mobiele telefoons die tegenwoordig om de markt komen worden duurder en duurder en komen soms zelfs angstig dicht bij de duizend euro! Als je dit net als ons eigenlijk absurd vindt zijn deze tips perfect voor jou. Door een beetje slim te zoeken naar goedkope telefoons kun je al snel erg veel geld besparen en evengoed een prima toestel hebben.

Kies voor een ouder model

Een ouder model hoeft echt niet minder goed te zijn dan het allernieuwste model. Zo wordt er door veel mensen gedaan alsof een oudere telefoon ineens nutteloos is als er een nieuw model op de markt komt, maar dit is natuurlijk niet waar. Vaak dalen de oudere modellen in prijs wanneer ze langer op de markt zijn, maar ook zeker wanneer er een nieuw model beschikbaar komt. De algehele vernieuwende aspecten vallen vaak wel mee, maar toch worden de nieuwe toestellen massaal gekocht. Als je niet op zoek bent naar de duurste modellen dan is deze tip perfect voor jou.

Zoek naar een tweedehands mobiele telefoon

Een groot aantal mensen is zijn of haar mobiele telefoon op den duur moe en koopt een nieuwe. Het oude model zetten ze dan op marktplaats en daar kun jij van profiteren. Soms staan hier echt goede deals tussen waar iemand een vrij nieuw toestel ruim onder de nieuwprijs aanbiedt. Als je deze aanschaft en vervolgens een Sim Only abonnement neemt zit je voor relatief weinig geld goed.

Let op aanbiedingen

Er zijn momenten dat mobiele providers echt een goede aanbieding hebben waarmee je een stuk goedkoper uit bent. Daarom raden wij het altijd aan om aanbiedingen in de gaten te houden. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een nieuwsbrief of volg de Facebookpagina van één of meerdere providers. Ook kun je er voor kiezen om niet bij een provider zelf af te sluiten, maar bijvoorbeeld via een vergelijker of onafhankelijke telefoonwinkel.

Terug naar overzicht